HAIR


Mycket sång, mycket dans och mycket naket kan man sammanfatta musikalen Hair som vi såg på Stadsteatern igår kväll. Jag har tidigare varit besviken när jag gått och sett pjäser/musikaler där (framförallt Figaros bröllop som typ gick ut på tafs och torrjuck), men denna gång var annorlunda. Full fart på scen hela tiden, nästan bara sångnummer och snygg koreografi. Like! Och man fick även se en höggravid kvinna in action samt en väldigt stor ..... på en av de manliga skådespelarna. Kvällen avslutades på Monks i gott sällskap, bra fredag!

BESTICK!

Jag är på jakt efter backelitbestick att ersätta mina gamla billiga IKEA-bestick som just nu ligger i lådan. Så sprang jag på dessa i 50-talsstil. Såå snygga. Annars kollar jag Tradera regelbundet, för begagnade funkar ju också!

Källa


GOD MORGON!

Att få se detta det första man gör när man vaknar ger en bra start på dagen. Sötis!

SOMMARPRAT


Igår presenterades ju årets sommarvärdar och det är ett helt gäng sköna människor jag vill lyssna på i sommar. Har varit väldans dålig på att lyssna live, har till att börja med ingen vettig radio (måste införskaffas), men har tidigare år laddat ner till min ipod. Funkar ju bra det med, men det är ju nåt visst med att lyssna när det faktiskt går på radio.

Några av de värdar jag ser fram emot att höra är: en av mina favvobloggare Clara Lidström , författaren Jonas Jonasson (har precis avslutat "Hundraåringen.."), Gustaf Hammarsten, Babben Larsson, Helena Bergström, Barbro Lindgen mfl.

NÄR SIXTEN SOV

Idag fick jag ett ryck och satte upp en "tavelvägg" inne på lilltoan när Sixten sov middag. Det blir fint i väntan på att det ska målas om där inne. Lite snett och vint, men jag är nöjd ändå! Alla tavlor utom en (Sixten under vattnet) stod i en garderob till ingen nytta. Det var dags för dem att se dagens ljus igen!

FEST I DAGARNA TRE


Vilket partaj det har varit för oss på senaste tiden. I torsdags firade vi Gustavs bror Oscars student, i fredags min bror Max och igår var det namngivnng för Sixtens kompis Sigge. Detta rundades av med middag på kinakrog och häng med Maria och Robert igår samt besök hos nyiflyttade Annalena och Micke, shopping i Vällingby, hamburgergrillning och film idag. Det var värst vad vi hittar på. Imorgon har vi dock inget planerat Sixten och jag, förutom att det är dags att koka mer palsternacks och morotspuré, han äter ju som en häst!

BLODOMLOPP OCH FILM

Idag sprang jag tillsammans med ett gäng från jobbet (plus typ 10 000 andra) Blodomloppet på Djurgården. Jag hade valt 10 km i ett svagt ögonblick, men såhär i efterhand är jag nöjd såklart. Blir ju ett helt annat tempo än när man springer 5 och för mig blir det mindre flåsigt men mer trötta muskler. Jag varken svimmade, kräktes eller stannade och kissade iaf som jag såg andra göra. Även om jag var bra sugen på det sistnämnda redan efter 1 km.

Igår såg jag en fin film, The kids are all right. En sån trevlig film med bra skådisar som jag gillar. Även om jag vet att somliga av mina vänner säkert hade somnat efter 5 minuter. Mer film ska det bli nu när Big Brother är slut!


GRÄSMATTA!

Jordhögen är borta och gräsmattan är på plats. En granne några hus från oss kom över igår och ville skänka gräs som de fått över när de gjorde om i trädgården. Ja tack! Gräset räckte precis till "jordhögen" och remsan framför huset. Ibland har man flyt!

RSS 2.0