(ORIGAMI) FÅGEL!

Nu har jag äntligen kommit till skott och vikt mina första fåglar som så småningom ska bli en mobil att hänga i vardagsrummet. Det var svårt, men till slut fick jag kläm på det och 3 av 10 vek jag utan att titta på instruktionerna.

SANDHAMN

Julen 2009 gav jag Gustav en "skärgårdslördag" i julklapp. Nu har vi äntligen bokat in den och vår (troligtvis) första natt från Sixten kommer vara den 1 oktober. Ser verkligen fram emot att få mysa bara jag och Gustav och att förhoppningsvis få sova en hel natt! Som det är nu vet jag att jag inte har sovit en hel natt på minst 7 månader, det är ju helt otroligt egentligen. Visst kommer vi sakna Sixten, men han kommer ju få det fint med mormor o morfar/farmor o farfar.


EN MÅNAD

Ja så länge var det sen jag uppdaterade senast. En del har hänt såklart, bland annat har vi varit i Lysekil och ätit många goda grillmiddagar. Idag fyller min käre Gustav år och det ska firas lite blygsamt ikväll med spagetti och köttfärssås (beställt av födelsedagsbarnet, fyller han 12?). En annan rolig sak har hänt, men den karamellen suger vi på ett tag till.

RSS 2.0